Creamy Truffle Sauce
Ingredients
For 6 people
- 20g beurre
- 15g de farine
- 1 L crème entière
- 1 cube de bouillon de volaille
- 6 cl alcool à la truffe
-
30 g Truffes conservées à l'alcool broyées
Preparation
- Prepare the meat and vegetables you wish to serve with the sauce separately
-
À feu doux-moyen, faire fondre le beurre et y verser la farine
-
Ajouter la crème pour créer la sauce. Continuez de la melanger afin d'éviter les grumeaux et assurer une consistance homogène
-
Incorporer progressivement le bouillon de volaille, l'alcool et les truffes
- Heat the sauce just in time to serve the meal and drizzle it generously into your dish.
À propos de la Maison aux Mille Truffes
La Maison aux Mille Truffes est une entreprise familiale attachée à son terroir. Depuis 2003, nous vous proposons la truffe dans tous ses états. Notre envie ? Faire découvrir et apprécier les truffes au plus grand nombre !
This is our family recipe for chicken tenderloins with a creamy and sumptuous Burgundy truffle cream sauce. Discover this dish and more during our Truffle discovery experience and "Dejeneuner Tout à la Truffe", a lunch showcasing truffle from the aperitif to the dessert.
Alongside the ingredients highlighted in this recipe, you can also find ready-to-use truffle products in our
Dijon Boutique or directly via our online store. Discover, for example, the Strangozzi pasta with a truffle pesto sauce for an easy, quick, and delicious truffle based meal.